HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Klussenochtend op zaterdag 5 januari!

De winterstop doet zijn intrede en ondanks dat er een druk programma is rond de feestdagen is het van belang om ons sportpark weer tiptop in orde te krijgen voor de tweede seizoenshelft. Daarom staat de klussenochtend weer ingepland. Op zaterdag 5 januari is het weer zover.

We kunnen alle hulp goed gebruiken. Vele handen maken licht werk niet waar?!? Dus vaders, moeders, broers, zussen, trainers en coaches, spelers en iedereen die 2019 goed wilt opstarten… Kom ons helpen! De klussenochtend duurt van 07.00 uur tot omstreeks 12.00 uur. Kan je een gedeelte van de ochtend helpen? Ook goed, alle hulp is welkom! Onze vrijwilligers worden goed verzorgd met koffie en een lekker broodje.

De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het reparatiewerkzaamheden, opruimen van zwerfvuil op het sportpark, het straatwerk om het veld fatsoeneren, eventueel snoeiwerk en natuurlijk schoonmaak- en kluswerkzaamheden bij de reclameborden, kantine, kleedkamers, keuken, sponsorhome en jeugdhonk. Er is genoeg te doen dus!

We hebben dus een hoop mensen nodig, het is belangrijk dat we iedereen enthousiasmeren en er staan voor onze mooie club. Vergeet niet om gereedschap en schoonmaakartikelen van thuis mee te nemen.

We rekenen op jullie komst,

Kluscommissie FC Rijnvogels

02/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media