HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KLEDINGSHOP | Mooie aanbiedingen in de online shop!

Gelukkig gaat de bal in aangepaste vorm langzaam weer rollen. Normaliter werken we in deze tijd langzaam toe naar het hoogtepunt van het seizoen: de Familiedagen. Helaas kan dat dit jaar niet door gaan. Wat wel door gaat zijn de slotweek acties van Acerbis, ditmaal niet fysiek aanwezig op De Kooltuin maar via de webshop en aangevuld met enkele fraaie artikelen die gratis worden voorzien van een clublogo en nummer (initialen mag eventueel ook).

 

 

De actieset Zomer is er voor algemeen gebruik en één type specifiek voor dames. Beide sets bestaan uit een shirt, short en bijpassende kousen en voorzien van clublogo en jouw favoriete nummer. Nu voor de clubprijs van € 29,95 !

 

 

 

De herfst/winter set Astro bestaat uit een fraie trainingtop en tight-fit broek en is tevens voorzien van clublogo en nummer/initialen. Deze set is nu leverbaar voor € 39,95

 

 

 

Dan is er een onvervalste FCR Club Hoody in het zwart of rood en leverbaar vanaf 5/6 jaar t/m 3XL. Nu voor de speciale prijs van € 29,95 inclusief clublogo en nummer of initialen. Voor deze drie sets is het tevens mogelijk je naam te laten bedrukken tegen een kleine meerprijs.

 

 

Tenslotte hebben we voor de zomer maanden een comfortabele slim-fit polo shirt in het rood of zwart. Wij adviseren vanwege de pasvorm 1 maat groter te kiezen dan gebruikelijk. Nu in de aanbieding voor slechts € 19,95.

 

 

 

We sluiten af met een regenjas die in 2019 succesvol werd verkocht en die dag beperkt leverbaar was. Nu in de slotweek actie voor slechts € 19,95 inclusief het logo en nummer/initialen.

 

 

 

Het bestellen gaat eenvoudig via de webshop en worden 1x per week bij de vereniging afgeleverd. De mensen van FCR komen uw bestelling persoonlijk aan de deur afleveren. Met deze actie steun je tevens de club die het in deze tijd hard nodig heeft!

 

Neem snel een kijkje in onze webshop!

FC RIJNVOGELS CLUBSHOP

https://www.sdteamsport.nl/clubshops/fcrijnvogels/index.php

27/05/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media