HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kledingplan: FC Rijnvogels gaat in zee met SD Sportswear!

Wij zijn erg blij te melden dat ons nieuwe kledingplan met ingang van volgend seizoen van start kan gaan. Jarenlang hebben wij naar volle tevredenheid samengewerkt met Hummel en Pluimgraaff Sport. Wij danken hen dan ook voor de plezierige samenwerking de afgelopen jaren.

Echter na lang onderzoek blijkt dat onze club klaar is voor een volgende stap. De kledingcommissie heeft met een aantal partijen om tafel gezeten en onderhandeld. De keus is gemaakt om met SD Sportswear in zee te gaan. Zij vertegenwoordigen het merk Acerbis. Dit kledingmerk heeft ook een samenwerkingsverband met bijvoorbeeld IJsselmeervogels en Heracles. Deze clubs zijn erg tevreden met de samenwerking. Dus wij zijn erg blij dat het contract tussen Acerbis en FC Rijnvogels onlangs is ondertekend voor de komende vier seizoenen. Wij verheugen ons erg op de nieuwe samenwerking. Aan het begin van het nieuwe seizoen zal er op de Kooltuin ook een kledingshop geopend worden zodat wij alles in eigen beheer kunnen gaan regelen. Met alle voordelen daarvan. Mede dankzij een aantal sponsoren is het mogelijk dat alle teams van onze club vanaf volgend seizoen in het nieuwe tenue gaan spelen. Zodat de gehele club weer in hetzelfde originele Rijnvogel tenue te zien is, zoals het hoort. Verder kunnen vanaf nu ook reeds trainingspakken etc. alleen via de club besteld worden. De spelregels van het kledingplan zullen zeer binnenkort ook op de site vermeld worden en het bestuur en kledingcommissie zullen er ook op toezien dat deze spelregels gehandhaafd worden. Binnenkort zal er op alle social media van onze club aandacht komen voor de kledingsponsors die dit nieuwe kledingplan mede mogelijk hebben gemaakt. Verder wil ik de kledingcommissie danken voor het vele werk wat zij hieraan gehad hebben. En voor hen zal er nog veel werk aan de winkel zijn in de komende tijd.

Nogmaals wij zijn erg blij dat we de samenwerking tussen FC Rijnvogels en SD Sportswear/Acerbis hebben kunnen ondertekenen. Dit betekent een grote stap voorwaarts voor onze club.

Met sportieve groet namens het bestuur,

Peter Plug

28/04/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media