HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kerstgroet van voorzitter Peter Plug

Het jaar 2017 zit er al weer zo’n beetje op. Ook dit jaar is weer omgevlogen. Het was niet het meest eenvoudige jaar voor onze club. Maar het laatste voetbalweekend van dit jaar was er echt eentje om in te lijsten. Op vrijdagavond 15 december werd de inmiddels legendarische quizavond gehouden. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn maar aan alle reacties te horen en te lezen was deze editie ook weer een hilarische. De volgende dag was de laatste wedstrijd van ons vlaggenschip thuis tegen SteDoCo. Deze werd op een wijze gewonnen zoals alle Rijnvogelvolgers het graag zien. Met inzet en passie van onze gehele ploeg werd de kampioenskandidaat SteDoCo met een nederlaag terug naar huis gestuurd. Na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was er een enorme ontlading op en rondom het veld. Daarna werd er nog lang een feestje gevierd in de kantine. Het dak ging er af zoals dit alleen bij Rijnvogels kan. Op deze wijze konden we een ietwat moeizaam jaar toch op een mooie Rijnvogelwijze afsluiten. De klussendag op zaterdag 23 december is dan echt de allerlaatste activiteit waarbij zo’n 50 vrijwilligers actief in de weer zijn om te zorgen dat de Kooltuin er weer spik-en-span uitziet. Maar….. ook de oliebollenbingo op 29 december mogen we natuurlijk niet vergeten. Uiteindelijk blijkt maar weer dat het bij Rijnvogels altijd bruist van de activiteiten en dat dit altijd door gaat. Wij zijn FCR!!

Ik hoop dat iedereen tijdens de feestdagen geniet van de rust en de vrije tijd die je dan met familie en vrienden kan door brengen. Vorig jaar schreef ik in mijn tekstbijdrage rondom de feestdagen dat er meer is dan voetbal alleen. Ook deze keer wil ik dit graag benadrukken. Want voetbal is slechts bijzaak… (alleen wel de belangrijkste bijzaak wordt dan vaak gezegd). Veel vrijwilligers van onze club cijferen zich bijna het hele jaar rond helemaal weg voor de Rijnvogels maar in deze dagen moet er echt even tijd zijn om de rust te pakken en te genieten van het samenzijn in kleine kring van het gezin. Het is belangrijk om dit te koesteren!!! Het leven gaat namelijk al veel te snel.

Namens het bestuur wens ik iedereen een prettige Kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Ik hoop zoveel mogelijk leden, sponsoren en vrijwilligers weer te ontmoeten op onze nieuwjaarsreceptie. Deze wordt dit keer iets later gehouden dan normaal. Op donderdagavond 11 januari van 20.30 uur tot 22.30 uur kunnen we elkaar het beste wensen voor in het nieuwe jaar. U komt toch ook?!?!

22/12/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media