HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kerstgroet van FC Rijnvogels


Voor de meesten is de winterstop al begonnen. Het jaar 2018 loopt op zijn eind en de kerstdagen staan alweer voor de deur. De tijd breekt aan dat iedereen gezellig en warm de kerst doorbrengt met zijn of haar familie en vrienden. Even een periode waar het een keer niet draait om voetbal. Een periode van kerstbomen, kerkdiensten, kadootjes, oud & nieuw, heerlijk eten en gezellig samenzijn.

Op zaterdag 15 december sloot ons vlaggenschip de eerste competitiehelft af met een verrassende overwinning op koploper RKAV Volendam. Als dit de opmaat is wat we met z’n allen van de tweede seizoenshelft mogen verwachten dan zou er wel eens iets heel moois kunnen gaan gebeuren. Na de wedstrijd barstte er een mooi feestje los in onze fantastische kantine. De evenementencommissie en de SV pakten groots uit met een kerstloterij en een optreden van Café De Melkboer. Het dak werd er figuurlijk vanaf geblazen. Terugkijkend op het jaar 2018 dan is er heel wat gebeurd bij FC Rijnvogels. Onze kantine is prachtig gerenoveerd. Bezoekers kijken hun ogen uit als zij onze kantine betreden. Het kledingplan is in gebruik genomen wat voor sommige vrijwilligers aardig wat voeten in de aarde heeft gehad. De nieuwe kledingshop loopt inmiddels op rolletjes en het cashless systeem is in gebruik genomen. Maar ook op de velden wordt er aardig aan de weg getimmerd. Vrouwen 1 is bezig met een topseizoen en gaat aan kop in de hoofdklasse. Een prestatie van formaat waar zij in het nieuwe jaar graag voortgang aan willen geven.

Maar het is nog niet voor iedereen winterstop! Zaterdag 22 december wordt er nog een bekerwedstrijd gespeeld door heren 1 tegen het Alphense Boys van oud FCR-trainer Hein van Heek. Ook het heren 3 van trainer Roy Mulder mag nog bekeren en onze G’s komen ook nog in actie. Een week later is er de vertrouwde oliebollenbingo. Vrijdagmiddag 28 december zal de kantine weer vol zitten met enthousiaste Rijnvogels. Een dag later pakt de evenementencommissie uit met een nieuw evenement “Het Oudejaarstoernooi”! In 2019 bestaat FC Rijnvogels 15 jaar! Een reden voor deze commissie om het allemaal nog wat grootser aan te pakken dan dat we al gewend waren.
De eerste activiteit van 2019 zal onze traditionele klussendag zijn. Een grote groep vrijwilligers pakt allerhande klusjes op en zorgt er voor dat alles weer spik en span is. De saamhorigheid op deze dag is des FC Rijnvogels. #wijzijnfcr

Het bestuur van FC Rijnvogels wenst iedereen hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe. En zoals een groot voetbalwijsgeer ooit zei: “pas op met vuurwerk. Zonder vingers kan je niet gamen en zonder voeten niet voetballen”. We hopen zoveel mogelijk leden, vrijwilligers en sponsoren weer te ontmoeten op onze nieuwjaarsborrel. Deze zal gehouden worden op donderdag 3 januari van 20.00u tot 22.00u. U komt toch ook?!

21/12/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media