HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kerstgroet en fijne feestdagen

Voor de meesten is de winterstop in volle gang. Het jaar 2019 loopt ten einde en als we terug kijken is het een turbulent jaar geweest. De tijd van terug kijken is geweest en het vooruit kijken is begonnen. Samen, voor elkaar en met elkaar. Het moment is aangebroken dat iedereen gezellig en warm de kerst doorbrengt met familie en vrienden. Even een periode waarin het niet draait om voetbal, maar om kerstbomen, lichtjes, kerkdiensten, cadeautjes, oud & nieuw, heerlijk eten en gezellig samen zijn.

 

Natuurlijk hoeven we onze mooie club niet helemaal te missen. Aanstaande zaterdag staat immers het Oudejaarstoernooi gepland. Een mooie gelegenheid om als vereniging 2019 feestelijk af te sluiten, het gaat net als vorig seizoen een reünie worden met leden van toen en nu. We hopen u daar ook te begroeten. De jeugd sluit aanstaande maandag af tijdens de Oliebollenbingo, altijd een gezellige middag die druk bezocht wordt. Een gezellig sfeer, mooie prijzen en een lekker oliebolletje voor iedereen.

 

En dan 2020, het wordt een belangrijk jaar voor onze mooie club. Op alle vlakken gaan we aan de bak om de club succesvol te maken of te houden. Maar eerst moeten we proosten op een gezond en gelukkig 2020. Op donderdag 9 januari vanaf 21.00 uur nodigt het bestuur van FC Rijnvogels een ieder die onze club een warm hart toedraagt uit om het nieuwe jaar op de juiste manier af te trappen. We rekenen op uw komst.

 

Voor alle leden, vrijwilligers, commissies, bestuur en een ieder ander een zalig kerstfeest en een gelukkige jaarwisseling. Op naar een gezond en gelukkig 2020. Wij zijn FCR.

24/12/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media