HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Keeperstrainer Teun van Duijvenbode plakt er nog een jaar aan vast

Hij is inmiddels een niet weg te denken gezicht binnen de technische staf van FC Rijnvogels. Keeperstrainer Teun van Duijvenbode is met zijn jarenlange staat van dienst bij de club een bekend gezicht op De Kooltuin. Ook volgend seizoen zal hij de keepers van onze hoogste senioren selectie teams elke maandagavond onder handen nemen.

Teun heeft een fantastische spelerscarrière gekend met vele hoogtepunten. Begonnen bij KRV en daarna eind jaren 80 de top van het amateurvoetbal aangetikt met misschien wel het beste elftal in de geschiedenis van VV Katwijk. Drie kampioenschappen en twee landstitels prijken er onder andere op de erelijst van de doelman. Na een periode bij Ter Leede maakte Teun de cirkel rond en sloot zijn loopbaan af bij jeugdliefde KRV.

En nu dus al jaren de keeperstrainer van het eerste en tweede elftal. Teun zit vol fanatisme en dat is terug te zien in zijn trainingen, die zijn altijd op het scherpst van de snede gevoed met een gezonde dosis humor.  De technische commissie is dan ook erg verheugd om Teun ook volgend seizoen weer op De Kooltuin te begroeten en wensen hem daarbij heel veel succes.

26/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media