HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KANSLOOS | Vandalisme feestavond

Vandalisme. Een zelfstandig naamwoord wat uitlegt kan worden als ‘’het opzettelijk vernielen, beschadigden, onbruikbaar of wegmaken van enig goed. Vaak omdat je je verveelt’’.

Zaterdag 7 oktober 2023, een nieuwe editie van het immer succesvolle Oktoberfest op sportpark de Kooltuin. Een uitverkocht huis, de bezoekers in gepaste kledij, de altijd trouwe vrijwilligers achter de bar, verse broodjes worst & schnitzel en de vele voorbereidingsuren voor de organisatie. Iedereen was klaar voor een gezellige feestavond. En of het een gezellige avond in de bierstube werd. Eén grote hossende menigte en de versnaperingen die rijkelijk vloeide op de passende muziek. Dank aan alle bezoekers die het naar hun zin hebben gehad.

Had écht iedereen het dan naar zijn zin? Kennelijk niet, of er zijn mensen die hun pleziertje halen uit het moedwillig slopen van een wastafel en/of andere sanitaire voorzieningen. Aan diegene het dringende verzoek om nooit meer te komen en lekker weg te blijven. Voor die personen is er geen plek op de Kooltuin en in de Rijnvogel-familie. Tschüss!

Uiteraard laten wij het hier niet bij zitten en wordt er intern onderzoek gedaan naar de aanstichter(s). Personen kunnen zich melden via evenementen@fcrijnvogels.nl. Ook als je straks ergens rond het middaguur schuldbewust wakker wordt na deze ‘stoere’ actie.

Nogmaals dank aan bijna iedereen voor een wederom geslaagd Oktoberfest. Helaas een editie met een zwart randje.

Vriendelijke groet,

Evenementencommissie

Ps. Wist je dat er elke maandagochtend door vrijwilligers opruim- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden? Zien we je dan? Dan ben je pas écht stoer!

08/10/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media