HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

KAARTVERKOOP | Update FC Rijnvogels – SC Cambuur

Woensdag 19 oktober 2022 om 20.00 uur speelt FC Rijnvogels tegen eredivisionist SC Cambuur uit Leeuwarden in de eerste ronde van de KNVB Beker. Naast de fysieke kaartverkoop is het vanaf vandaag ook mogelijk om dit online te regelen. De wedstrijd zal noodgedwongen gespeeld worden bij vv Katwijk op sportpark de Krom (zie vorige berichtgeving).

Entreekaarten

Alle bezoekers, leden én sponsoren dienen voor deze wedstrijd een entreekaart aan te schaffen, zoals vastgesteld in het KNVB bekerreglement. Voor deze wedstrijd is de volgende toegangsprijs van toepassing: € 5,00 euro*.

*Jeugdleden van FC Rijnvogels t/m 13 jaar kunnen de wedstrijd gratis bezoeken (zie informatie bij fysieke verkoop). 

Fysieke verkoop

Op maandag 17 oktober 2022 en dinsdag 18 oktober 2022 tussen 19.00 uur en 20.30 uur zijn de entreekaarten te koop. Jeugdleden t/m 13 jaar kunnen hun entreekaart ophalen op vertoon van een ledenpas en identiteitsbewijs. De kaarten zijn te verkrijgen in de kantine op sportpark de Kooltuin per pin.

Online verkoop

Vanaf heden tot dinsdag 18 oktober 2022 om 23.59 uur is het ook mogelijk om online een entreekaart aan te schaffen. Per bestelling is er max. één entreekaart te bestellen. De entreekaart dient te worden gepersonaliseerd en kost eveneens € 5,00 euro (excl. 0.50 cent administratiekosten) per stuk.

Na de online aanschaf ontvangt de koper een bevestiging. Deze bevestiging moet worden uitgeprint en in combinatie met een identiteitskaart getoond worden bij het omwisselpunt (kassaloket) op sportpark de Krom.  Hier ontvangt de koper een officiële entreekaart.

Bestel nu een entreekaart via: FC Rijnvogels – SC Cambuur (19-10-2022)

Kassa gesloten

Op de wedstrijddag is de (online) kassa gesloten. Geen entreekaart is geen toegang.

Aanmelden pers

Voor de wedstrijd FC Rijnvogels – SC Cambuur dient alle pers zich aan te melden per e-mail. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via pr@fcrijnvogels.nl.

Koop je toegangskaart, steun onze mannen en op naar een mooie legendarische avond. Op naar de Krom!

#WIJZIJNFCR

12/10/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media