HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Joey Zandbergen vertrekt naar Rijnsburgse Boys

Na vijf mooie seizoenen op De Kooltuin zal Joey Zandbergen zijn loopbaan gaan vervolgen bij zijn jeugdliefde Rijnsburgse Boys. Daarmee is voor de 30-jarige verdediger de cirkel rond.

Terug naar zijn dorp en zijn cluppie. Als jeugdexponent werd hij aan het begin van zijn carrière te licht bevonden en zat meestal op de bank bij de uien. Maar na investeren in zichzelf bij Voorschoten 97 en de stap naar de top bij FC Rijnvogels kan hij nu dan toch zijn grote droom waar maken: basisspeler worden in het eerste elftal van Rijnsburgse Boys. Wij als FC Rijnvogels zijnde vinden het heel erg jammer dat Joey vertrekt, maar gunnen hem deze stap ook ten zeerste.

Want Joey heeft veel betekend voor FC Rijnvogels. Hij kwam samen met trainer Hein van Heek mee van Voorschoten naar De Kooltuin en is altijd een onbetwiste meerwaarde geweest voor het elftal, eerst als rechtsback en daarna in het hart van de defensie. Wie herinnert zich niet de prachtige rush en de beslissende 3-0 in de kampioenswedstrijd tegen Forum Sport?

In al die jaren is Joey naast Rijnsburger ook een echte Rijnvogel geworden. Een van de gezichten van het elftal en iemand die zich altijd als een vis in het water op De Kooltuin heeft gevoeld. We gaan aan het eind van het seizoen op gepaste wijze afscheid nemen van Joey.

27/12/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media