HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jimmy traint de G-voetballers

Best wel pittig maar heel leuk

Woensdagavond 6 november was voor het G-team een bijzondere avond. Hoofdtrainer Jimmy Simons geassisteerd door 5 spelers van de A-selectie, Arie de Vreugd, Jan de Bruin, Mitchell Zandbergen, Max van Steen en Jesse Driebergen nam het team onder de hoede en verzorgde een bijzondere training voor hen.

Ze waren er allemaal en ruim op tijd, André, Jacco, Leon, Stefan, Remco, Linda, Raymond, Yuri en Damian. Voordat Jimmy arriveerde werd er nog even geëvalueerd over de afgelopen met 8-6 verloren wedstrijd. ‘We stonden met 6-4 voor maar daarna hadden we geen verdediging meer’ werd er van gedachten gewisseld. Ook werd er vooruit geblikt naar de komende wedstrijd tegen Be Fair. ‘We moeten het slimmer spelen want Be Fair heeft twee broertjes die goed zijn’  viel te beluisteren. Toen arriveerde Jimmy. Ze stelden zich keurig voor aan hem. Inmiddels hadden de selectiespelers zich ook gemeld en de laatste die zich aansloot was Mitchell Zandbergen. Deze werd door een paar bekende G-spelers spontaan begroet met een ‘Hai Mitchie ben je daar?’

Jimmy stelde het duidelijk. ‘Jongens we gaan hard trainen want jullie moeten van die onderste plaats af”. Het stel knikte bevestigend. Ze waren er klaar voor. Conditieoefeningen, dribbelen, passen, partijtje en noem maar op. het werd allemaal intensief beleefd. Moe maar voldaan waren zij. ‘Heel leuk’ was de opperbeste stemming na afloop.

 

Reactie namens het G-team:

Vanavond heben die gasten training gehad van Jimmy en 5 spelers van heren 1. Het was echt wel spannend voor die gasten. Maar ze het super naar hun zin gehad. Bij deze willen wij Jimmy en de spelers bedanken voor deze leuke training! 

 

 

06/11/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media