HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Woensdag 12 april demonstratietraining van Sparta trainer(s)

Uitnodiging woensdag 12 April!

Woensdag 12 April a.s. komt er een trainer van Sparta Rotterdam een demonstratie-training geven. En het is voor iedere trainer interessant, of je nu de jongste jeugd traint of de gevorderde jeugd.

Opzet:

-Warming Up
-Nieuwe KNVB regels betreft Jeugd onder de 9 en 8.
-Verschillende oefeningen die je bij meerdere leeftijden kunt gebruiken.
-Uitleg en evalueren van de training.
-Interactie spel waarbij je je mobiel mee moet nemen!

Het afgelopen jaar moesten wij het doen zonder een Hoofd Jeugdtrainer/Coördinator. Het Jeugdbestuur heeft een aantal weken geleden Marchel Den Haan weten te strikken en vast te leggen om deze functie te gaan bekleden. Marchel heeft hier al heel wat jaartjes gelopen als trainer en is bekend bij de club. De afgelopen jaren is hij zelf werkzaam geweest als trainer bij Sparta Rotterdam. De afgelopen weken is Marchel er al druk mee bezig om ons jeugdvoetbal anders op te gaan zetten. Uiteraard heeft hij daar onze hulp bij nodig om dit met elkaar te doen slagen. Marchel heeft door zijn contacten, bij onder andere Sparta,  een trainer kunnen regelen die bij ons een demonstratie-training zal geven. Wij hopen dan ook dat er heel wat trainers/begeleiders hieraan mee willen doen.

Wij gaan ervan uit dat hierdoor misschien wel een andere kijk op voetbal, dan wel coaching en omgaan met jeugd te zien zal zijn.
Nogmaals Woensdag 12 April, start 18.15uur. Koffie met eventueel wat lekkers aanwezig.

Komt allen!!!!!

 

11/04/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media