HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

VROUWEN 1| Britt van Duijvenvoorde pupil vd wedstrijd tegen RVVH

Zaterdag speelt vrouwen 1 de thuiswedstrijd tegen RVVH vr1. Vrouwen 1 staat momenteel op een 10e plek en bevindt zich al een tijdje in behoorlijk zwaar weer. Zij zijn naarstig op zoek naar een laatste strohalm en gaan dit doen tegen RVVH welke maar drie plekjes hoger staat op de ranglijst.

Britt van Duijvenvoorde
De pupil van de wedstrijd die onze vrouwen bij zal staan is Britt van Duijvenvoorde. Britt speelt in de MO13-2, maar maakt geregeld haar minuten in de MO13-1. Dit 11-jarig talent zal haar ogen wel uitkijken bij de wedstrijd van haar idolen, want als zij zo doorgaat, speelt ze zelf ook haar wedstrijden in het vlaggenschip van FC Rijnvogels. Voetballen is 1 van haar grootste hobby’s net als dansen. Zij zal ritmisch haar tegenstanders voorbij dribbelen. Om vervolgens na afloop lekker te genieten van een pizzaatje of iets bij de Mac. Later zou ze graag kledingontwerpster willen worden of fotografe. Bijzonder creatieve beroepen voor deze jonge groep 8er!

Zaterdag zit zij voor het eerst in de dug-out bij haar heldinnen van FC Rijnvogels. Hopelijk zal haar elan eraan bijdragen dat de punten op De Kooltuin blijven. Wij wensen Britt heel veel plezier bij háár wedstrijd tegen RVVH.

20/11/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media