HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Twan de Keijzer pupil vd week tegen ’s Gravenzande

Zaterdag 1 september speelt FC Rijnvogels de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2018-2019. ’s Gravenzande is hierbij de tegenstander en Twan de Keijzer is de allereerste pupil van de week van dit seizoen.

Twan is 7 jaar en speelt komend seizoen in de JO10-4. Daar staat hij rechtsbuiten. Doelpunten maken is dan ook het liefst wat hij doet. Net als zijn grote voorbeeld Romano van der Stoep bij het eerste doet. Zijn grote broer Rian, die dit seizoen in de JO17-1 speelt, is zijn andere grote voorbeeld. Ook dat is een echte goalgetter. Als Twan uit school komt, speelt hij het liefst buiten. Maar bij televisie kijken kan hij zich ook heerlijk ontspannen. Vooral als Spongebob op staat. Tekenen doet Twan ook graag. Bijvoorbeeld de figuren van zijn favoriete game Minecraft. Wat hij later worden wil daar is hij niet zo mee bezig, maar als hij net als z’n vader gymleraar wordt, zal hij dat ook wel prima vinden. Liefst leert hij de kinderen dan alles over voetballen.

Zaterdag neemt Twan plaats in de dug-out bij de wisselspelers van het eerste. Gespannen zal hij de verrichtingen van de spelers van trainer Simons volgen. En hopelijk blijven de eerste punten dan op De Kooltuin. Wij wensen Twan heel veel plezier bij zijn wedstrijd tegen ’s Gravenzande.

29/08/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media