HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Tessa Zuijderduijn pupil van de week tegen RCL vr1

Zaterdag speelt Vrouwen 1 de eerste van de laatste drie finales. Alle drie de wedstrijden dienen gewonnen te worden zeker gezien het relatief makkelijke programma van de concurrentie. Tegenstander RCL zal de huid ongetwijfeld duur verkopen in deze derby, maar FCR moet in staat zijn om deze horde eenvoudig te kunnen nemen.

Zij kunnen daarin de support verwachten van Tessa Zuijderduijn. Tessa speelt dit seizoen op het middenveld in de MO11-1 en doet dat erg goed. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat haar grote zus Aysha, die in de MO17 speelt, haar grote voorbeeld is. Naast FC Rijnvogels is PSV haar favoriete club.

Tessa is een meid die de Hollandse pot prefereert boven al het andere. Geef haar maar een bord met spitskool & spekjes! Ze zal het na de wedstrijd tegen RCL waarschijnlijk moeten doen met gefrituurde aardappelstaafjes met een lekker sausje. Ook wel lekker hoor. Naast voetballen slaat Tessa graag een balletje op de tennisbaan of je kan haar ergens met vriendinnen vinden in de “chill-modus”.
Juffrouw lijkt haar wel een gave job, maar als elfjarige hou je je daar nog niet zo mee bezig. Hoewel voor de klas staan een ontzettende belangrijke én nobele baan is, zullen er ongetwijfeld nog legio andere mogelijkheden op haar pad komen. Daar hoeft ze zich zaterdag in ieder geval niet om te bekommeren. Dan gaat zij samen met de dames van Vrouwen 1 hard haar best doen om de punten op De Kooltuin te houden. Want als deze wedstrijd gewonnen word, zijn ze weer een stapje dichter bij het kampioenschap.

Wij wensen Tessa dan ook ontzettend veel succes, maar vooral heel veel plezier bij haar match tegen RCL.

08/05/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media