HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Team JO12-2 ballenjongens tegen Rijsoord

Zaterdag 21 september speelde Heren 1 de thuiswedstrijd tegen Rijsoord. Vooraf was men duidelijk dat de drie punten op de Kooltuin dienden te blijven. Bij winst namelijk zou de koppositie weleens overgenomen kunnen worden.

JO12-2
De jongens van de JO12-2 waren de ballenjongens van dienst. Na de uitleg werd door de elf jongens hun plekje opgezocht langs het veld. Het zonnetje scheen volop en dat is wel zo lekker als je 90 minuten lang stil moet zitten langs de lijn. Sommige jongens hebben ook wat meer te doen gehad dan andere. Dat weet je nooit van tevoren. De loper had het voornamelijk in de eerste helft druk. Toen moest er een bal uit de sloot gehaald worden. In de tweede helft bleef er zelfs een bal in een boom hangen, maar ook die bal kreeg de loper te pakken.

Na afloop van de wedstrijd toen alle stoeltjes, ballen en kleding weer opgeruimd waren, werd er nog druk na gesproken over de wedstrijd en lieten de jongens het patatje en drankje zich heerlijk smaken. Dat hadden zij dan ook dik verdiend.

De wedstrijd werd overigens met 3-1 gewonnen en daardoor pakten De Vogels een gedeelde eerste plek op de ranglijst!

23/09/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media