HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Sanae Jerroudi pupil van de wedstrijd bij Vrouwen 1

Zaterdag spelen de dames van Vrouwen 1 de 1e thuiscompetitiewedstrijd in de topklasse ooit! De allereerste pupil van de wedstrijd in deze topklasse match tegen Wartburgia is Sanae Jerroudi.

Sanae is elf jaar en speelt op het rechter middenveld in de MO13-1. Zingen onder de douche vindt zij fantastisch. Ook wel zo prettig als ze lekker aan het voetballen is geweest. Zingen en muziek is toch wel een klein dingetje voor Sanae. Want zij vindt “depressieve muziek waar je blij van wordt” wel goed!? Bij navraag zijn het vooral de teksten die haar dan raken en dat geeft haar dan een goed gevoel. Hoe mooi is dat?!

Wat ze later worden wil daar is deze jonge Ajax-fan nog niet zo mee bezig. Iets met dieren is wel leuk, maar geschiedenis kan haar ook wel boeien. Met haar elfde hoeft ze er ook helemaal nog niet over na te denken, dus dat komt later wel.

Sanae houdt van warme landen als Marokko en Frankrijk. Heerlijk vindt zij dat. Hopelijk schijnt zaterdag de zon ook op De Kooltuin waar Sanae de toppers van Vrouwen 1 flink aan zal moedigen. Dat zal zij niet alleen hoeven doen, want heel de MO13-1 is aanwezig op bij deze wedstrijd te “vlaggen”.

Wij wensen Sanae heel veel plezier bij háár wedstrijd tegen Wartburgia!

25/09/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media