Pupil van de week!

Deze week was Obed Santa pupil van de week. Bij de wedstrijdbespreking nam hij persoonlijk het bord met de taktiek even ter hand. Joey Lauhouh was aandachtig toeschouwer. En dat zou later in de wedstrijd niet verkeerd uitpakken. Aan het begin van de wedstrijd liet Obed het goede voorbeeld zien. Hij dribbelde door de verdediging heen en liet met een schijnbeweging de keeper de verkeerde kant op duiken. Hij schoot de bal lekker in de touwen. Trainer Simmons was tevreden. Van de eerste helft werd Obed niet warm, in de tweede helft was er wat meer aktie. Toen van Leeuwen de eerste goal maakten sprong Obed samen met de rest van de bank juichend op. Tien minuten voor tijd kwam Lauhouh in het veld. Hij kreeg een bal diep gespeeld en gaf vanaf rechts de voorzet waaruit van Duijn de 2-0 wist te maken. Is dit wat Obed op het bord had laten zien? We zullen het nooit weten. Toen ik na de wedstrijd hem feliciteerde met zijn mooie goal, lachte hij zijn tanden bloot en twinkelde zijn ogen. Dit is FCR.