HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Lisa Zwaan pupil van de week tegen Ter Leede Vr2

Zaterdag speelt Vrouwen 1 de thuiswedstrijd tegen Ter Leede vr2. De enige echte derby in de hoofdklasse bij de dames. FC Rijnvogels staan eerste op de ranglijst en de tegenstander uit Sassenheim vinden we terug op de laatste stek. Appeltje eitje zou je zeggen, maar FC Rijnvogels mag gewaarschuwd zijn! Ter Leede won namelijk vorige week van Reiger Boys en heeft dus weer even van de smaak van winnen mogen proeven. Aan FC Rijnvogels de schone taak om die honger naar meer meteen te stillen. Zij kunnen daar de hulp en steun van Lisa Zwaan heel goed mee gebruiken.

Lisa speelt dit seizoen in de MO13-2 is bij deze mooie wedstrijd de pupil van de week. Gelukkig hoeft ze zich niet geheel zenuwachtig te maken, want de rest van haar team zijn de vlaggendragers van de dag. Lisa Zwaan speelt zelf als links buiten dus haar focus zal dan ook met name gericht zijn op de linker spits van FCR. Lieke Martens is haar grote idool en behalve dat Lisa voor FC Rijnvogels juicht, is zij ook fan van Ajax.

Na de wedstrijd zal Lisa een lekker patatje met een frikandel verorberen. Dat gaat er altijd wel in, hoewel een gezonde Hollandse pot er ook wel ingaat! Bloemkool met aardappelen en een stukkie vlees is dan ook wel heel erg lekker! Zal ze er een papje bij doen?

Als er in de kleedkamer top 40 muziek door de speakers schalt, is Lisa helemaal in haar nopjes. Dat is gave muziek. Vinden we Lisa niet terug op het voetbalveld dan is de kans groot dat ze ergens lekker buiten aan het spelen is. Lekker onbevangen. Net zoals ze nog niet weet wat zij later eigenlijk worden wil. Dat ziet ze dan wel.

Wij wensen Lisa Zwaan heel veel plezier bij háár wedstrijd tegen Ter Leede vr2!

13/02/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media