HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Kampioensteams in actie op de Top Oss Cup

Afgelopen weekend speelden de JO15-1, JO15-2 en de JO15-3 een toernooi in Oss. De Top Oss cup is een internationaal toernooi en word georganiseerd door 5 verschillende verenigingen in Oss. Fransen, Nederlanders, Belgen, Denen en Duitsers deden er aan mee. De Jo15 speelden op het sportpark van SV Ruwaard. Een kleine vereniging, maar wel één die beschikking heeft over 4 velden. Allen echt gras. De organisatie was net zoals de voorgaande jaren dat Fcr daar actief was erg goed. Eigenlijk zat er maar 1 smetje op dit toernooi en dat was het weer. Het was fantastisch weer. Te fantastisch! Dan hoor je lekker met je billen in het zand te liggen op het Kattukse strand en af en toe even een verfrissende plons in zee te nemen. Dit weer was slopend voor de voetballers en na twee dagen in de brandende zon zag je overal de krachten flink afnemen. Elk plekje schaduw op het park werd bezet en het water was niet aan te slepen.

Vrijdag werden er 3 wedstrijden gespeeld om te bepalen wie er zaterdag in de winnaarspoule en de verliezerspoule mochten spelen. Zowel de JO15-1 als de JO15-3 slaagden er niet in om de winnaarspoule te halen. De JO15-2 speelde drie keer gelijk en via een strafschoppenserie speelden zij zich wél in de winnaarspoule. De bezetting op dit toernooi was hoog. Bijna allemaal eerste en tweede klassers en zelfs KV Mechelen was aanwezig met een U15 team. Uiteindelijk eindigde de JO15-3 op een 24e plek en werd de JO15-1 21e. De JO15-2 werd knap tiende en mocht ook nog een prijs van de penaltybokaal in ontvangst nemen. Al met al heeft iedereen een bijzonder gezellig toernooi gehad en werd er vermoeid en oververhit weer huiswaarts gekeerd. Organisatie bedankt. Die van de Top Oss Cup, maar zeker ook de mensen binnen FC Rijnvogels die alles geregeld hadden voor de jongens. Meer foto’s zijn te zien via de facebook pagina van De Kooltuinstrijders.

Kampioensteams in actie op de Top Oss CupAfgelopen weekend speelden de JO15-1, JO15-2 en de JO15-3 een toernooi in Oss….

Geplaatst door Kooltuinstrijders Rijnvogels op zondag 28 mei 2017

 

28/05/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media