JO15-2 levert de eerste ballenjongens van het seizoen

Zaterdag 7 september speelde heren 1 de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Tegen ARC uit Alphen a/d Rijn werd er met 0-0 gelijkgespeeld. Negen jongens van de JO15-2 zaten bij deze wedstrijd langs de lijn en zorgden ervoor dat de wedstrijd vlot verliep. Ondanks dat zij in de eerste helft ook nog een enkele bui regen over zich heen kregen, hadden zij het prima naar hun zin. Het patatje na afloop lieten zij zich dan ook heerlijk smaken.

Katwijk JO15-3  FC Rijnvogels JO15-2

Eerder op de dag speelde het nieuwe team de eerste wedstrijd van hun seizoen. Op De Krom werden de oranjehemden met 1-6 verslagen. Een stand die al in de rust op het bord stond. Terwijl de jongens aan de limonade gingen, werd het veld herkeurt en naar de mening van de scheidsrechter niet goed genoeg gevonden om er nog verder op te spelen. Daardoor stond in de rust dan ook meteen de eindstand op het formulier. Katwijk kwam nog wel op voorsprong, maar veel verder dan die 1-0 kwam Katwijk niet. Snel schoot Fedi de aansluittreffer in de touwen waarna het halve dozijn binnen het half uur werd volgeschoten. Doelpuntenmakers waren Fedi (2x), Chris (2x), Yoran en Kas.
Zaterdag speelt de JO15-2 weer een uitwedstrijd. Dan is de andere Katwijkse vereniging de gastheer.
Quick Boys JO15-7  –  FC Rijnvogels JO15-2  aanvang 13.00 uur