JO14-1 waren de ballenjongens tegen Capelle

FC Rijnvogels speelde zaterdag de thuiswedstrijd tegen Capelle. Na een matige eerste helft, herpakte FCR zich in de tweede helft en werd er een mooie 2-1 overwinning geboekt. De jongens van de JO14-1 waren bij deze wedstrijd de ballenjongens.

JO14-1
Zelf boekte het team van trainer R. Mulder die ochtend een puike 3-1 overwinning op ASC JO14-1. Door deze driepunter staan ze op een mooie derde plek in de eerste klasse! Met dertien man sterk kwam men opdagen op de oproep voor ballenjongens. En dat betekende dus voor het eerst in de geschiedenis van de ballenjongens op FCR dat er gewerkt moest worden met wissels! In de rust werden er nog penalty’s geschoten op reservekeeper IJzendoorn. Uiteindelijk wist Boaz de “penalty-class” te winnen. Eeuwige roem valt hem ten deel. Wij danken keeper Sven IJzendoorn dat hij ondanks de regenval bereid was om plaats te nemen onder de lat.

En wij danken de JO14-1 dat zij er met z’n allen waren. Het was een geslaagde dag met de eigen winst én de overwinning van FCR op Capelle.