HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JO13-1 de eerste ballenjongens seizoen 2018-2019

Heren 1 speelde de eerste wedstrijd van dit seizoen een thuiswedstrijd tegen FC ’s Gravenzande. Na een oefenperiode is het altijd spannend om te zien waar je nu eigenlijk staat. Zijn wij sterker dan de concurrentie of juist niet. Dit geld niet alleen voor het eerste, maar ook voor alle andere teams natuurlijk.

JO13-1
Zo heeft de JO13-1 zelf ook ruimschoots geoefend voorafgaande aan dit seizoen en speelden zij ook hun eerste officiële (beker)wedstrijd. De trainer zal het voornamelijk hebben gebruikt om een aantal spelers te testen en ook om deze bekercampagne te zien als nuttige oefenpotten alvorens de competitie begint. Er werd dan ook verloren, maar coach Gerbrand zal voldoende stof hebben gezien waar hij met de JO13-1 op voort kan borduren.

Ballenjongens
Negen jongens werden bereid gevonden om deze wedstrijd langs de lijn te zitten. Het was fantastisch weer op een toch al beetje feestelijke dag (de kantine werd officieel geopend). Lekker in het zonnetje waren zij getuige dat het eerste met 2-0 won van een pittige tegenstander. De patat en het drankje na afloop  smaakte er bijzonder lekker door. Jongens bedankt en tot volgende keer!

02/09/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media