HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jayson Koot is de eerste Pupil van de week van 2019!

De competitie is hervat in het nieuwe jaar en komende zaterdag speelt FC Rijnvogels de thuiswedstrijd tegen Spijkenisse. Beide teams gingen vorige week jammerlijk onderuit dus zullen zij ook allebei deze partij dubbel zo graag willen winnen. FC Rijnvogels krijgt daarbij hulp van pupil van de week Jayson Koot.

Jayson voetbalt dit seizoen in de JO10-4 en speelt daarin meestal in de verdediging. Daar is hij best goed in, maar hij vindt het ook wel leuk om zo nu en dan even aan te vallen. Want wat is nou leuker dan doelpunten maken? Als de 8-jarige Jayson uit school komt, is de kans groot dat je hem buiten op de trampoline ziet springen. Daar kan je lekker veel energie mee kwijt. En anders zit hij misschien achter de buis te “Netflixen”. Later wil de jonge Koot graag wielrenner worden. Net als zijn vader. Politieagent of profvoetballer lijken hem ook wel leuke baantjes.

Na afloop van de wedstrijd tegen Spijkenisse krijgt de pupil van de week een patatje met een snackie. Ik durf te wedden dat hij er een frikadelletje bij kiest. Zijn lievelingssnack!
Wij wensen Jayson heel veel plezier bij zijn wedstrijd tegen Spijkenisse.

23/01/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media