HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Grote opkomst trainersavond jeugdafdeling

Woensdag 22 februari jl. was het weer zover. Een trainersavond voor alle trainers waarin door Peter van Kampen een presentatie van ongeveer een uur is gegeven. Vooruitlopend op de opening van de avond waren er door “Ine’s dinner table …..woonkamer restaurant…..”  een aantal taarten beschikbaar gesteld. Ine, ze waren heeeerlijk! (facebook: ine’s dinner table).

Door middel van een PowerPoint presentatie heeft Peter in vogelvlucht alle trainers bijgepraat over wat er allemaal speelt binnen de jeugdafdeling en wat er nog op ons afkomt. Een greep uit de onderwerpen die besproken zijn: wat loopt goed en minder goed, webpagina jeugdafdeling, competitie mini’s, beleidsplan, scheidsrechters, spelersvolgsysteem, normen en waarden, planning selectietraject 2017/2018, etc..

In het bijzonder vermelden we ook de nieuwe besprekersruimte en jeugdhonk waar trainers met hun team diverse zaken kunnen bespreken. In het jeugdhonk bestaat voor de trainers de mogelijkheid om een bakkie koffie te zetten. Deze ruimten zijn mede mogelijk gemaakt door “Het Rijnvogelgevoel” en “Oudshoorn & Van Egmond zonwering”.

Het jeugdbestuur doet ook een oproep voor vrijwilligers. Er zijn nog een aantal vacatures beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld een penningmeester voor de jeugd, een commissielid jeugd voor de evenementencommissie of mensen die bij een evenement willen helpen. Vele handen maken licht werk! Sluit je aan bij de enthousiaste groep vrijwilligers. Je kunt je aanmelden bij jeugdbestuur@fcrijnvogels.nl. Zet in de mail waar je graag je steentje bij wil dragen.

Indien je de powerpoint presentatie wilt inzien, klik dan op onderstaande link.

Trainersbijeenkomst 22022017

Het jeugdbestuur kijkt terug naar een geslaagde trainersavond. Hartelijk dank voor jullie aanwezigheid.
Namens jeugdbestuur,
met vriendelijke groet,
Peter Verhoef.

 

23/02/2017

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media