HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

De ballenjongens trotseren de kou tegen Zwaluwen

Afgelopen zaterdag speelde Heren 1 de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen. Het was een behoorlijk koude middag met gevoelstemperaturen ruim onder nul! Eigenlijk wilde de organisatie de ballenjongens een keertje overslaan, maar er waren toch nog 5 gasten uit de JO13-1 die graag langs de lijn wilden gaan zitten. Zij werden aangevuld met 3 jongens uit de JO11-1 en met min of meer vaste kracht Arres uit de JO131-4. Diep weggescholen in hun dikke jassen en sommige met 2 broeken aan zorgden zij voor een vlot spelverloop. Degenen die wat te doen kregen, hadden geluk dat ze zich even warm konden bewegen. Behalve Senn dan. Hij moest wel drie keer de bal uit de sloot vissen, maar dat leverde hem wel een natte schoen en dus ook een koude voet op.
Na 45 minuten waren ze dan ook wel toe aan de warme chocolademelk en konden ze zich allemaal even lekker opwarmen in de jeugdkantine. Na de rust werd er hier en daar van plekje gewisseld zodat iedereen ook wel even in het zonnetje en uit de gure wind kon zitten. Dat scheelde toch wel een paar graden! Na het laatste fluitsignaal stond de 0-0 nog steeds op het bord (spreekwoordelijk dan, want het scorebord vond het kennelijk wel te koud om te werken). De boys snelden naar binnen waarna allemaal te zijn omgekleed men in de kantine lekker aan de patat ging.

Gasten, jullie hebben zeer veel respect  geoogst die middag. Echt bikkels waar heel FC Rijnvogels trots op mag zijn! Bedankt, en graag tot de volgende keer.

26/02/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media