HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Afzwaaifeestje voor de ballenjongens

Het was zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het eerste. En het seizoen werd in stijl afgesloten met een klinkende 7-1 overwinning. De JO13-1 werd gevraagd om de ballenjongens te verzorgen. Acht jongens waren aanwezig. Na de briefing zocht iedereen zijn plekje langs het veld op. Anders dan andere keren gingen we in de rust niet naar binnen, maar werd er een penalty serie afgewerkt met doelman Gert-Jan Vlieland op de goal. Één speler lukte het om Gert-Jan drie maal te passeren en dat was Mees Schoneveld. Hij mag zich tot de familiedag de onbetwiste pingelkampioen van de JO13-1 noemen.

Na afloop van de wedstrijd werd er door FC Rijnvogels afscheid genomen van de spelers die na dit seizoen vertrekken bij ons cluppie. En aan ook de ballenjongens werd gedacht. Zij ontvingen allemaal een door de spelers gesigneerd shirt en mochten als toetje met alle spelers op de foto. Het traditionele patatje en een sappie maakten het feestje compleet.

 

Wij willen iedereen die dit seizoen als ballenjongen of ballenmeisje gefungeerd heeft, bedanken voor zijn/haar inzet. Tot volgend jaar.

Patricia, Gert, Johan en René

21/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media