HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jeugdige kampioenen!

Afgelopen zaterdag kon de kampioensvlag worden gehesen voor de JO8-1 en de JO9-4.

JEUGDIGE KAMPIOENEN

Er zijn dit seizoen nog niet veel kampioensteams te melden.

Bij de senioren komt er helaas dit jaar niemand op het hoogste podium maar wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. De JO8-1 en de JO9-4 mochten zich kampioen noemen. Gefeliciteerd jongelui!

De JO8-1 van FC Rijnvogels bestaat uit 8 fantastische spelers:Gijs de solide keeper, Julian en Robbin de onverzettelijke verdedigers, Obed, Piet en Gareba de doelpuntenmachines en de twee watervlugge vleugelspelers Ian en Maas.

Samen hebben ze dit seizoen iedere wedstrijd als een team gestreden waarbij iedereen z’n taak fantastisch uitvoerde, met als resultaat een ongeslagen kampioenschap!

De trainers Robbert-Jan, Micheal en Edwin zijn beretrots op deze kanjers en kunnen niet wachten om het nieuwe seizoen te gaan beginnen!

Nogmaals proficiat allemaal en geniet van jullie welverdiende zomerstop.

 

Onder ideale omstandigheden is het de JO9-4 zaterdag gelukt om kampioen te worden. Na de bloemen, kussen van de moeders en de uitreiking van de beker brak op het veld van SJC in Noordwijk een kampioensfeest los wat zijn weerga niet kende. Met confettikanonnen vierden de hossende spelers van de JO9-4 hun kampioenschap. Wat een ontlading na een geweldig seizoen!

 

Deze unieke teamprestatie is tot stand gekomen door:

 

·         Robin, onze tijger in het doel die meer ballen heeft tegengehouden dan er liggen in de ballenbak bij Mc Donalds.

 

·         Dorian, onze ausputzer die gegroeid is tot een betrouwbare leider van onze verdediging en die de bal snel naar het middenveld kan schieten.

 

·         Morlai, onze rots in de verdediging. Geen aanvaller kwam langs hem heen en als dat toch lukte, was hij sneller dan menig tegenstander.

 

·         Pim, onze stille kracht en motor op het middenveld. Verrichtte veel werk en scoorde ook vaak een doelpunt met zijn harde schoten van veraf.

·         Mathew, onze betrouwbare rechtsbuiten. Met zijn honger naar de bal,  mooie voorzetten en doelpunten maakte hij regelmatig het verschil.

 

·         Jayden, onze spring in het veld die de tegenstander in de war bracht met zijn bewegingen. Ook hij scoorde regelmatig met zijn stevige rechter.
·         Savio, de linksbuiten, die de verdedigers tot waanzin dreef met zijn bewegingen. Scoorde vele doelpunten.

Vanaf dinsdag is het gedaan met de pret en moet Erwin zijn team weer uit de feestmodus halen. Er moet namelijk weer gepresteerd worden in het prestigieuze FC Rijnvogels JO9 toernooi van 2 juni! Dus kampioenen: op naar het volgende feestje.

 

Erwin & Peter

27/05/2018

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media