HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGDHONK | Theorieles i.p.v. praktijktraining op het veld!

In navolging op de JO9-1 hadden afgelopen dinsdag de JO11-1, JO11-2 en MO12-1 het veld ingewisseld voor het naar oranje omgetoverde jeugdhonk: op naar een lesje voetbal geïnitieerd door onze eigen bondscoach..
Ondanks dat de gewonnen wedstrijd tegen Qatar ‘voorzichtig gezegd’ enig esthetisch hoogwaardig voetbal mistte, hebben de kids dit prima opgelost door praktijk en theorie te combineren en werd er op ons eigen FCR voetbalveld ook nog spontaan en op eigen initiatief ‘getraind’.
Kortom het was een supergezellig avondje teambuilding!
Met vooruitziende blik (en uit praktisch oogpunt voor de organisatie) hadden we dit feestje op z’n Amerikaans aangepakt: Iedereen had wat lekkers meegenomen dus hapjes genoeg! En nu op naar een mooie wedstrijd aankomende zaterdag tegen de USA!

Ook een keer met je team of voor een groepsactiviteit gebruik maken van het jeugdhonk? Stuur dan een mail naar jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl !
Aanstaande zaterdag zenden we de wedstrijd tussen Nederland en de Verenigde Staten live uit in onze kantine! Laten we massaal achter onze Oranjehelden gaan staan en er een mooi feestje van maken. Meer info volgt!

30/11/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media