HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGDAFDELING | Nieuwsbrief HJO

Beste spelers, trainers, ouders, begeleiders en supporters,

Nu het seizoen haar einde nadert willen we vooral vooruitkijken. Vooruitkijken naar een normale competitie, ouders langs de lijn, een 3e helft en alles wat voetbal zo leuk maakt.

Voetbaltechnisch was het een seizoen om snel te vergeten. Maar als u denkt bij Rijnvogels gebeurt niets:

  • Het complex krijgt een prachtige opknapbeurt. Vele vrijwilligers zijn bezig om diverse ruimtes nieuw leven in te blazen.
  • De activiteiten commissie heeft weer veel geregeld en georganiseerd: knutselmiddagen, oranje feesten, kinderbingo etc.
  • De grote online bingo’s die zijn georganiseerd werden goed ‘bezocht’ en vooral gewaardeerd.
  • Vele onderlinge wedstijden worden op zaterdag georganiseerd zodat er toch echte wedstrijden gespeeld kunnen worden.
  • De trainingen die gewoon doorgaan
  • En nog veeeeeeel meer

Ondanks COVID-19, ondanks dat het lastig is om motivatie te blijven houden, ondanks alles is FCR volop in beweging. Ik wil hier op persoonlijke titel mijn waardering en bewondering uitspreken voor eenieder die hieraan meewerkt. GROTE KLASSE. En natuurlijk kan het beter. Natuurlijk horen we ook de geluiden en zien we spelers of speelsters vertrekken om uiteenlopende redenen. Daar zijn we (bestuur, trainers, HJO en technische commissie) ons terdege van bewust.

Jeugdplan
Goed om te weten dat we zoals eerder gemeld bezig zijn met een jeugdplan. In de eerste plaats om FCR weer te laten groeien. Uiteindelijk willen we die gezellige familieclub blijven waar prestatie en recreatie hand in hand gaan. Het jeugdplan is in eerste instantie bedoeld om een sterk kader te formeren waarbij communicatie, begeleiding en opleiding centraal staat. Komende week zullen we de trainers en leiders van de jeugdelftallen informeren over de opzet. Vervolgens zullen we samen bepalen of het plan voor nu compleet is. Vervolgens zullen we dit plan elk jaar evalueren en aanpassen. Het is een echt meerjarenplan.

Ondertussen zijn we al bezig met het nieuwe seizoen: trainers vastleggen, elftalindelingen bekijken, vriendenteams begeleiden, samenwerken met de senioren en opleidingen organiseren voor trainers. Kortom we staan niet stil en kijken vooral vooruit. Wij hopen dat u ons daarbij steunt en helpt. Ideeën, op- en aanmerkingen en aanmeldingen zijn welkom.

Vriendelijke groet

Frank van Boekel
E-mail: HJO@fcrijnvogels.nl

26/04/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media