HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Zaterdag staat de MO13 in de spotlights

Zaterdag speelt Vrouwen 1 de uiterst belangrijke wedstrijd tegen ACV uit Assen. Er wordt op De Kooltuin om 14.30 uur afgetrapt. Op deze zaterdag wil de vrouwen- en meidencommissie de MO13 eens goed in het zonnetje zetten. Het gaat een hele mooie voetbaldag worden. In de ochtend speelt ons jongste volledige meidenteam om 10.30 uur tegen Blijdorp en daarna krijgen zij een mooie middag voorgeschoteld.

Zo zullen ze onder andere getrakteerd worden op een meet and greet met Jannette van Belen en Kelly Steen, onze toppers die op dit moment voor Telstar uitkomen in de Eredivisie voor vrouwen en natuurlijk via FC Rijnvogels de stap naar het profvoetbal hebben kunnen maken. Zo komt er een persconferentie waarin de meiden van de MO13 hun vragen kunnen afvuren op Jannette en Kelly om eens een kijkje te nemen in het leven van een prof. Ook zullen de meiden tijdens de opkomst van Vrouwen 1 bij hun wedstrijd meelopen het veld op en ons vlaggenschip tijdens de wedstrijd natuurlijk heel hard gaan aanmoedigen vanaf de tribune. Uiteraard gaan we er alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden. Na de wedstrijd zullen de meiden van de MO13 wel trek hebben en trakteren we ze in het sponsorhome nog op een lekker broodje hete kip om deze topdag op de juiste manier af te sluiten.

De jeugd heeft ook bij Rijnvogels de toekomst en het is een leuk initiatief om deze leeftijdsgroep in het zonnetje te kunnen zetten. Iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd om aanstaande zaterdag de wedstrijd tussen FC Rijnvogels en ACV te komen bekijken.

Bron foto’s Jannette en Kelly: website van SC Telstar

09/11/2023

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media