HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Voorlopige teamindeling en nieuw trainingsschema

Beste spelers, trainers, ouders

 

We hebben op een geheel andere wijze het seizoen afgesloten. Jammer dat het allemaal zo gelopen is maar we moetenvooruit kijken. Met de hulp van onze trainers hebben we een voorlopige indeling gemaakt. Let op : VOORLOPIG. We gaan nog 3 weken trainen en zelfs 2 zaterdag met de jongste jeugd onderling wedstrijdjes spelen. Tel daarbij de af- en aanmeldingen op dan zal er op 18 juni als het complex dicht gaat meer duidelijkheid/zekerheid zijn.

 

Training

We gaan vanaf maandag 25 mei trainen volgens een nieuw schema (zie bijlage) welke geldig is tot 19 juni 2020. Tijdens deze weken zijn de Corona regels nog steeds van kracht. Voor sommige teams zullen er nieuwe trainers staan en bij sommige teams tijdelijke trainers (zie bijlage) die alleen de komende periode de honneurs waar nemen. We zijn super blij met deze hulp. Dank jullie wel!

 

Elftallen

De elftallen zijn in overleg met de huidige trainerssamengesteld (zie bijlage). Daarbij is rekening gehouden met kwaliteit, inzet, motivatie en natuurlijk leeftijd. De knvb heeft regels met betrekking tot dispensatie waardoor we daarin gelimiteerd worden.

 

Communicatie

Als een speler/ouder vragen heeft meld dit dan bij de HJO. Ga niet bij trainers of bestuursleden uw vraag stellen. We houden de lijnen graag kort en duidelijk. We hebben ons uiterste best gedaan om met zo veel mogelijk vragen en wensen rekening te houden maar we kunnen helaas niet overal aan voldoen.

 

We zijn blij dat we nu al op de goede weg zijn richting het komende seizoen. De rust en duidelijkheid is altijd fijn voor de club maar vooral voor spelers en ouders.

 

Ik wens iedereen veel plezier de komende weken !!

 

Vriendelijke groet,

 

Frank van Boekel

HJO FC Rijnvogels

 

24/04/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media