HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Thomas de Zwart jeugdspeler van de maand november

In samenwerking met KC’s Barbershop en Pluimgraaff Schoenen benoemen we iedereen maand een jeugdig talent tot ‘Jeugdspeler van de Maand’.

De jeugdspeler van de maand november is Thomas de Zwart geworden, spelen in de JO11-1. De JO11-1 heeft een zware eerste seizoenshelft achter de rug, in de eerste klasse speelden zij tegen de al grotere en oudere jongens van alle clubs uit de regio. Op dit moment is de JO11-1 terug gezet naar de tweede klasse waarin zij veel meer aan voetballen toekomen, dit is de afgelopen zaterdagen wel gebleken. Op een hele vroege zaterdagmorgen werd er met 2-5 gewonnen van Alphia JO11-1. Ook was Thomas hierin trefzeker met een prachtige goal. De week erna werd er met 3-7 gewonnen van Foreholte JO11-2 en uiteraard pikte Thomas hier ook zijn goaltje mee.

Thomas speelt op rechtsback maar kan ook prima opschuiven naar het middenveld. Vanwege zijn lengte is Thomas vaak gevaarlijk met het hoofd bij corners en vrije trappen. De reden dat hij deze maand zich mag bekronen tot speler van de maand is dat hij de afgelopen drie wedstrijden trefzeker was. En als verdediger is dat reuze knap. Het waren ook nog eens drie prachtige doelpunten, waarvan één met een hakbal. Ook defensief staat hij zijn mannetje.

Deze topper krijgt bij deze een gratis knipbeurt bij KC’s Barbershop en van Pluimgraaff Schoenen een mooie Touzani voetbal. Ook doen de Evenementencommissie en Het Rijnvogels een duit in het zakje met een mooie Rijnvogels pet en een stickerpakket.

Wij wensen Thomas en zijn team nog een leuk en sportief seizoen toe!

09/12/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media