HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Sam van der Plas jeugdspeler van de maand oktober!

In samenwerking met KC’s Barbershop en Pluimgraaff Schoenen & Voetbal benoemen we iedere maand een jeugdig talent tot Jeugdspeler van de Maand.

De eerste FC Rijnvogels Jeugdspeler van de Maand is Sam van der Plas, spelend in de JO15-1. De eerste competitie periode draaide de JO15-1 uitstekend en eindigde op de tweede plaats in de poule met maar liefst 18 punten uit 7 wedstrijden. De laatste beslissende wedstrijd voor de koppositie werd helaas op eigen veld met 2-4 verloren van een sterk Scheveningen JO15-1. Sam pakte in dit eerste competitiedeel ook regelmatig een doelpuntje mee.

Ook waren er deze maand mindere tijden voor Sam, zo brak hij op 25 september op twee plaatsen zijn pols, maar heeft na het EHBO gips direct om speciaal sportgips gevraagd. Dat is natuurlijk een geweldige instelling! Hij heeft geen training gemist want de eerstvolgende training was hij er alweer bij.

Sam van der Plas is dus bij deze Jeugdspeler van de Maand oktober geworden. Hij krijgt van KC’s Barbershop een gratis knipbeurt en van Pluimgraaff Schoenen & Voetbal een prachtige Touzani voetbal. Ook doen de Evenementencommissie en Het Rijnvogels Gevoel een kleine bijdrage met een mooie Rijnvogels pet en een stickerpakket.

Wij wensen Sam en zijn team een leuk en sportief seizoen toe!

26/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media