HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels!

In de meivakantie, op vrijdag 29 april, kunnen jongens en meisjes van 7 t/m 13 jaar net als vorig seizoen deelnemen aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels. Deze voetbaldag wordt georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA!

Wil jij een te gekke voetbaldag beleven, een nog betere voetballer worden, én kans maken op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels!

Voetballen met heel veel extra’s!
Naast een leuke, leerzame voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbalbaltenue en een rugtas bomvol leuke cadeaus! Ook maken alle deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht
Aan het einde van deze voetbaldag worden een aantal jongens en meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers van voetbaldagen uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen!

Onder begeleiding van (ex-)profs doen de PANNA! Sterrenteams mee aan verschillende activiteiten en bereiden ze zich voor op een internationaal toernooi! Ook worden de PANNA! Sterrenteams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine PANNA!

Deelname aan de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij FC Rijnvogels kost €34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers (bijvoorbeeld een heel team) kost dit €32,- per deelnemer. Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor de finaledag of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Locatie: FC Rijnvogels | Sportpark De Kooltuin
Tijdstip: 14.00 – 17.00 uur

Meer informatie en inschrijven: www.panna-sterrenteam.nl

04/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media