HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Nieuwsbrief van de HJO

Beste spelers, trainers, leiders, ouders en supporters

 

Ondanks alle corona perikelen zijn we met elkaar toch lekker aan het trainen. Mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers, de enthousiaste voetballers en de meewerkende ouders. Klasse!!

 

We gaan na hemelvaart met de NIEUWE VOORLOPIGE TEAMS trainen. Dit zal waarschijnlijk vragen of opmerkingen opleveren. Ik wil u vragen dit enkel en alleen via mij te doen. Samen met de informatie van de huidige trainers/leiders zijn de teams samengesteld. De meisjes teams zullen na Hemelvaart trainen in de oude samenstelling.

 

Er zijn al heel veel trainers aangesteld voor zowel de selectie als niet-selectie. Maar wij zoeken nog trainers voor de JO19-2, JO17-2, JO14-1 (een 2e trainer), JO14-2 (een 2e trainer), JO13-2 (een 2e trainer). Als u interesse heeft of iemand kent kunt u dat via mij communiceren.

 

Er zal een trainingsschema worden gemaakt welke na hemelvaart gecommuniceerd zal worden.
Ondergetekende is deze week elke avond (behalve donderdag en vrijdag) op de club om de laatste puntjes op de i te zetten. Indien u vragen heeft kunt u met ondergetekende een afspraak maken. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de geldende Corona regels.

 

Fijn dat we de komende weken alvast aan de nieuwe elftallen en de nieuwe trainers kunnen wennen zodat we straks goed voorbereid en met veel duidelijkheid het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

 

Vriendelijke groet
Frank van Boekel
Boekel1965@gmail.com
06-28205118

12/05/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media