COVID-19 Informatie
HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Nieuwsbrief HJO

Beste spelers, trainers en ouders,

 

Wat een bijzondere periode. Wennen zal het nooit maar gelukkig kan onze jeugd trainen en onderling wedstrijdjes spelen. Fijn te zien hoe onder begeleiding van onze super gemotiveerde trainers en begeleiders iedereen toch zijn voetbalei kwijt kan. Een hartelijke dank aan deze kanjers is op zijn plaats.

 

Ook het Corona team wil ik hier noemen omdat ze wekelijks er op toezien dat de geldende regels netjes worden nageleefd. En welgemeend compliment voor jullie inzet.

 

Van mijn kant enkele mededelingen:
We zijn druk bezig om de laatste hand te leggen aan een nieuw technisch jeugdplan. Vorig jaar hebben we samen met de trainers daarin de 1e stappen gemaakt en nu willen we de puntjesop de i zetten.
Tevens zijn we bezig om de techniek training weer te hervatten. In welke vorm horen jullie op korte termijn
Door omstandigheden heb ik me beschikbaar gesteld als trainer/coach van de JO17-1. Dat doe ik naast mijn taken als HJO. Dat betekend echter wel dat ik in principe alleen op maandag en woensdag op de club ben alsmede natuurlijk de zaterdagen. Om verhalen voor te zien, voor deze taak vraag ik geen extra vergoeding omdat dit niet past in deze Corona tijd. Dat is niets bijzonders maar vooral heel normaal.
Onderaan deze brief staat het nieuwe (het bestaat eigenlijk al een tijdje) email adres waarop ik te bereiken ben voor vragen en/of opmerkingen.

 

Verder wil ik nog het volgende kwijt:
Ik ben nu anderhalf jaar verbonden aan FC Rijnvogels en het wordt het tijd om stappen te maken met onze jeugd. Ik weet dat sommige spelers en ouders teleurgesteld zijn over de aanpak binnen de jeugdafdeling. Als eindverantwoordelijke vind ik dat meer dan jammer en hoop ik dat we een kans krijgen om zaken beter te organiseren. We willen het vertrouwen terug winnen van spelers en ouders. En ik heb het hier dus niet alleen over selectie voetbal maar over jeugdvoetbal in de breedste zin van het woord.

 

We hebben een prachtig complex, een grote groep vrijwilligers en een prima betrokken bestuur. En met elkaar zijn we druk bezig om vooruitgang te bewerkstelligen.

 

Mocht u nog ideeën hebben over hoe we onze jeugdafdeling naar een hoger plan kunnen tillen dan hoor ik dat graag. We moeten het uiteindelijk met elkaar doen.

 

WIJ ZIJN FCR

 

Vriendelijke groet,

Frank van Boekel

HJO@fcrijnvogels.nl

10/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media