HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Mohamed Ajar nieuwe Hoofd Jeugdopleiding FC Rijnvogels

Met trots presenteren wij graag de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding Mohamed Ajar. Na een aantal uitstekende gesprekken zijn we heel blij dat Mohamed op ons pad is gekomen. We zijn ervan overtuigd dat Mohamed onze jeugdopleiding de komende jaren verder kan helpen ontwikkelen. We wensen Mohamed heel veel plezier en succes toe! Hieronder stelt hij zich graag even voor.

Beste leden van FC Rijnvogels,

Mijn naam is Mohamed Ajar, en ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als jullie nieuwe Hoofd Jeugdopleiding. Gedurende mijn voetbalcarrière heb ik bij professionele clubs zoals Sparta, NAC Breda, en Sportclub Varzim in Portugal gespeeld, evenals bij top amateurclubs zoals FC Lisse en Rijnsburgse Boys. Ook heb ik het nationale team van Jong Marokko vertegenwoordigd in zes interlands.

Hoewel een knieblessure mijn actieve spelerscarrière vroegtijdig beëindigde, heeft dit mijn passie voor het voetbal niet gedimd. Ik bezit een UEFA-C trainersdiploma en ben van plan om mijn UEFA-B diploma te behalen, wat mij in staat stelt onze jeugdspelers effectief te trainen en ontwikkelen.

Naast mijn betrokkenheid bij voetbal, ben ik de oprichter van Mysportsmanagement, een sport- en managementbedrijf dat zich richt op het begeleiden van spelers in hun voetbalcarrières, vooral in internationale markten zoals Spanje, Portugal, Marokko en het Midden-Oosten. Verder leid ik een voetbalschool waarin we jonge spelers trainen om het beste uit zichzelf te halen. Ik zet me ook in voor maatschappelijk werk in gemeenten zoals Leiden, Rotterdam en Alphen aan de Rijn, waar ik jongeren help bij het vinden van opleidingen en werk, zodat ze weer actief kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Ik ben enthousiast om mijn ervaringen en netwerk in te zetten om het jeugdprogramma van FC Rijnvogels te versterken. Samen kunnen we een omgeving creëren waar onze jonge spelers zowel persoonlijk als sportief kunnen groeien.

Met sportieve groet,

Mohamed Ajar

04/06/2024

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media