HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | JO15-1 en JO13-1 in het nieuw gestoken

Onze toppers van de JO15-1 en de JO13-1 lopen er weer piekfijn bij dit seizoen. Ze zijn namelijk verwend met nieuwe trainingspakken door Basis Bedrijfshuisvesting. Met de winter op komst een welkome surprise voor onze jeugdleden. Namens de club, trainers en natuurlijk de spelers bedanken wij Jan, Jeroen en Sander voor deze prachtige geste.


Basis Bedrijfshuisvesting

Wij zijn Basis Bedrijfshuisvesting, al ruim dertig jaar dé bedrijfsmakelaar van de randstad. Gespecialiseerd in commercieel ontroerend goed. Met onze drie vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda zijn wij marktleider in de randstad. Het belangrijkste in onze bedrijfsvoering is en blijft dan ook onze regionale kennis van de markt, gekoppeld aan een actieve marktbenadering. Daarnaast onderhouden wij uitstekende contacten met lokale winkeliers en institutionele beleggers.

 

Onze makelaars, taxateurs, vastgoedadviseurs, juridische specialisten en beleggingsadviseurs hebben de juiste mix van vakmanschap, kennis en mentaliteit in huis en bieden een compleet aanbod van diensten

 

Neem eens een kijkje op www.basis.nl

04/11/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media