HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Geslaagde Halloween middag voor onze kleintjes

Het was afgelopen vrijdag betreden op eigen risico, want De Kooltuin was helemaal in Halloween sfeer. Een kleine dertig kids wisten de gang naar ons cluppie te vinden en konden zich te goed doen buiten op het veld en in het jeugdhonk. Het was voor onze jongste leden niet te eng maar wel lekker griezelig.

Iedereen was verkleed gekomen. Van prinsessen tot heksen en van vampieren tot skeletten. Het jeugdhonk was helemaal versierd en je moest uitkijken om bijvoorbeeld geen enge spinnen of wat dan ook aan te treffen. Natuurlijk konden de kinderen zich laten schminken, werd er binnen lekker geknutseld en buiten spelletjes gedaan. Ook werd de kennis getest bij de Halloween quiz en was er ook van allerlei lekkers. Van wat smaakvols te drinken tot aan chocolade oogballen, cupcakes en heerlijke mandarijnen beschikbaar gesteld door P. van der Mey | Quality Food & Vegetables.

Maar bovenal was het vreselijk gezellig en zeggen de foto’s genoeg. Een super geslaagde middag. De datum is nog niet duidelijk maar de volgende gezellige middag kan iedereen alvast naar uitkijken. Sinterklaas komt immers binnenkort weer een bezoek brengen aan ons land, dat gaat ook weer gevierd worden! Houd de website en social media goed in de gaten!

Nogmaals grote dank aan P. van der Mey | Quality Food & Vegetables
Neem eens een kijkje op: www.pvandermey.nl

 

31/10/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media