HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | Feestelijk Sinterklaasfeest vol lachende gezichten

Het is toch elk jaar weer spannend of de goedheiligman De Kooltuin zal verblijden met een bezoekje. Op vrijdag 4 december hadden een kleine 50 kinderen van onze jongste jeugd met wat broertjes en zusjes de gang naar FC Rijnvogels gevonden voor een feestelijke middag. Voorzitter Marcel van Duijn had zijn beste pak uit de kast gehaald en zong samen met de kleintjes de allermooiste Sinterklaas liedjes. En het hielp want niet veel later was er hoog bezoek op De Kooltuin.

De Sint had flink uitgepakt dit jaar. Het Pieten arsenaal was zeer divers met onder andere de overactieve Hoofdpiet die maar niet kon stoppen met dansen en springen, een Corona Piet (alles moet immers gecheckt worden) en dit jaar ook speciale FC Rijnvogels Pieten! Het werd een feestelijke middag waar de verjaardag van Sinterklaas goed gevierd werd. Lekkere hapjes, leuke spellen, gezonde mandarijntjes uit Spanje, snoepgoed en natuurlijk chocolade met wat lekkers te drinken erbij. Men kwam aan niets tekort. De kinderen vonden het geweldig. Natuurlijk wilden Sint en zijn Pieten ook zien hoe goed onze toppers met de bal waren. Nadat de Pieten voor een pittige warming-up hadden gezorgd brak het spektakel op de velden los. De Sint was onder de indruk van al dat voetbaltalent wat FC Rijnvogels rijk is.

De afsluiter laat zich raden na zo’n geweldig feest. Alle kinderen waren dit jaar weer lief geweest en kregen een cadeautje van Sinterklaas.

Speciale dank gaat uit naar
De Blokker
Peter van der Mey
Katwijk Events
Stichting Bruisende Events

 

06/12/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media