HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | FC Rijnvogels en KC’s Barbershop starten ‘Jeugdspeler van de maand’

FC Rijnvogels en KC’s Barbershop starten dit seizoen een nieuw concept op. Elke maand nomineert een lid van de evenementencommissie of de jeugdcommissie een speler of speelster die de befaamde ‘Jeugdspeler van de maand’ titel krijgt. Uiteraard wordt er om een zo goed mogelijk beeld te krijgen nauw contact gehouden met de trainers van de verschillende jeugdteams om te weten te komen hoe onze spelers en speelsters het doen.

Is er een speelster die zes doelpunten in een wedstrijd scoort? Een keeper die al vijf wedstrijden de nul heeft gehouden of een speler die de bal snoeihard in de kruising geschoten heeft? Dan maak jij kans op deze mooie prijs!

Elke maand zal de ‘Jeugdspeler van de maand’ uitreiking via een korte video met de winnaar bekend worden gemaakt via onze online kanalen. De winnaar van de prijs wint naast de maandelijkse roem ook nog eens een gratis knipbeurt bij KC’sBarbershop. Wij hopen hiermee de jeugd te prikkelen om nog harder hun best te doen. Knallen dit seizoen jongens en meiden!

05/08/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media