HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | De mini’s en kabouters starten weer op 12 september

De jeugd is weer aan het opstarten en ook voor de aller jongste toppers gaan de voetbalactiviteiten al bijna weer beginnen. Op zaterdag 12 september is het zover: de eerste training van het seizoen 2020/2021. Om 12:30 uur starten we en de training is om 13:30 uur weer afgelopen.

 

De Mini’s en Kabouters vormen samen een gezellige groep van jongens en meiden in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep wordt tijdens de training opgesplitst in Kabouters: van 4 en 5 jaar en de Mini’s:  dat zijn de 6 en 7-jarigen.

 

Tijdens de training worden er leuke voetbal gerelateerde spellen gedaan in een circuitvorm en spelen ze uiteraard ook partijtje. De training wordt traditiegetrouw afgesloten met ‘kontje blauw’ waarbij de trainers het moeten ontgelden. Dat is dan altijd weer lachen, gieren en brullen.

 

 

En dat is waar het bij de Mini’s en de Kabouters voornamelijk om gaat: Plezier maken met elkaar. Voetballen is voor iedereen; jongen of meisje, groot of klein en zelfs als je helemaal nog nooit gevoetbald hebt dan ben je welkom bij FC Rijnvogels.

 

 

Dus ben je tussen de 4 en de 7 jaar en lijkt het je leuk om een keer met ze mee te doen? Of wil je liever eerst komen kijken omdat je het een beetje spannend vindt, kom gezellig langs bij de training. Je kan gewoon langskomen en meedoen. Mocht het na een paar keer meetrainen bevallen, ontvangt het kind en gesponsord kledingpakket zodra hij of zij is ingeschreven bij FC Rijnvogels.

 

28/08/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media