HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD| Bart van de JO19-2 Speler van de Maand maart

In samenwerking met KC’s Barbershop en Pluimgraaff Schoenen benoemen we iedereen maand een jeugdig talent tot ‘Jeugdspeler van de Maand’.
Het is alweer een aantal weken geleden dat hij werd genomineerd, maar mede door zijn blessure en inhaalwedstrijden is het uitreik moment iets verlaat.
De inzending van de trainers laat mooi zien waarom Bart verkozen is:

“Bart kwam vorig seizoen over van Quick Boys om bij zijn twee grote (nep)vrienden te gaan voetballen. Dat deze overstap moeilijk voor hem was bleek wel aan zijn profielfoto die na een half jaar nog steeds blauw-wit kleurde. Na een paar (emotionele) praatsessies en een waarschuwing van de trainers is Bart nu op whatsapp te bewonderen in het rood van FCR. We hebben aardig wat geld (en een paar knopen) voor hem neer moeten leggen. Al heel snel werd gelukkig duidelijk dat hij onmisbaar bleek te zijn in de verdediging. Dat geld was dus ook weer snel terugverdiend.
Begin dit seizoen brak Bart zijn arm en enkel (hoe moet je dan naar de wc? vragen de meesten zich als eerste af) uitgerekend tegen Quick Boys. Dit betrof natuurlijk geen wraakactie, maar een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ja, of het veld is daar vervloekt, maar dat is iets voor een andere keer. Maar zo dapper en positief als dat hij is, herstelde hij en sloot na de winterstop weer aan alsof er niks was gebeurd (het is maar goed dat we hem hebben verzekerd).
Helaas sloeg afgelopen zaterdag het noodlot weer toe. Bart kreeg van dichtbij een bal snoeihard op zijn arm en moest vroegtijdig het veld verlaten. Niet veel later schoot Voorschoten de late gelijkmaker ook nog binnen, waardoor we gelijk iemand hadden om de schuld te geven. Bart heeft helaas een gekneusde arm en toen hij afgelopen woensdag zijn JO19-2 kameraden kwam aanmoedigen bij VVSB (dat doe je niet voor je lol), was de afdruk van de bal nog op zijn arm te zien. De JO19-2 won overigens, dus dat onmisbaar klopt eigenlijk niet helemaal. Maar goed.. Het is een aderlating voor het team dat hem nu even moet missen. Maar iedereen die Bart kent, weet dat we hem straks weer kunnen bewonderen. En dan zal hij er weer staan als onze held, op het veld!”
Deze topper krijgt bij deze een gratis knipbeurt bij KC’s Barbershop en van Pluimgraaff Schoenen een mooie Cruijff voetbal. Ook doen de Evenementencommissie en Het Rijnvogels een duit in het zakje met een mooie Rijnvogels pet en een stickerpakket.
Wij wensen Bart en zijn team nog een leuk en sportief seizoen toe!

20/04/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media