HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

JEUGD | 29 oktober Halloweenmiddag voor de kleintjes!

Griezelen op vrijdag 29 oktober op De Kooltuin

Na het mega succes van vorig jaar organiseren de jeugdtak van de Evenementencommissie ook deze keer weer een Halloweenmiddag. Op vrijdag 29 oktober tussen 15.00 en 17.00 uur is het weer zover en alle jeugdleden tot en met 8 jaar zijn van harte welkom!

Het wordt gezellig griezelen op deze middag met leuke spelletjes. Het is natuurlijk het leukste als alle kinderen weer verkleed komen en dit jaar is er iets heel bijzonders. Om alle enge spoken weg te jagen hebben we een echte ghostbuster ingehuurd om de kinderen te beschermen. Natuurlijk zorgen wij voor wat lekkers en een glaasje drinken. Na het succes van vorig jaar verwachten we ook nu dat lekker druk gaat worden op De Kooltuin. Wij adviseren dan ook om de kinderen zo snel mogelijk aan te melden om zeker te zijn van een plekje.

Dit kan door een mail te sturen naar jeugdactiviteiten@fcrijnvogels.nl . Meedoen met de Halloweenmiddag kost slechts 2 euro per kind! Twijfel niet en geef je op, het wordt echt een hele leuke en een tikkeltje griezelige middag!

24/10/2021

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media