HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Jan Smit bezoekt de “Kooltuin”.

 

De flamboyante voorzitter van Heracles Almelo zal op 19 oktober een bezoek brengen aan de Kooltuin. Deze avond wordt georganiseerd voor de Businessclubleden van zowel FC Rijnvogels als v.v. Katwijk. Smit startte in 1973 zijn eigen deurwaarderskantoor Smit-Ommen, dat in de jaren 80 en 90 uitgroeide tot de grootste van Nederland met ruim 60 medewerkers. In 1998 nam kredietverzekeraar NCM het bureau over en volgde een afsplitsing. Vanaf dat moment zette Smit met één van de medewerkers van het eerste uur het kantoor Vechtdal Gerechtsdeurwaarders voort. In datzelfde jaar werd Jan Smit voorzitter van toen nog eerstedivisieclub Heracles. Onder zijn leiding werd een gezond financieel beleid gevoerd en promotie naar de Eredivisie afgedwongen. Momenteel heeft Jan Smit nog talrijke zakelijke activiteiten.

Wat heeft hem zakelijk en als voorzitter van Heracles succes gebracht? Wat is zijn visie op het runnen van een bedrijf en voetbalclub? Het zijn zo maar wat zaken die op deze avond aan de orde zullen komen.

De kantine op de Kooltuin opent haar deuren om 18:00 uur en er zal dan een drankje met buffet klaar staan. Vanaf 19:30 uur zal Jan Smit het woord nemen en is er daarna gelegenheid om vragen te stellen. De avond zal verder in het teken staan van het afscheid van Verhees Notarissen die na negen jaar hoofdsponsorschap bij FC Rijnvogels afscheid hebben genomen.

 

 

Businessclub FC Rijnvogels en v.v. Katwijk

 

03/10/2016

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media