HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

TECHNISCHE ZAKEN | Jan Ram verbindt zich aan FC Rijnvogels

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat Jan Ram zich heeft verbonden aan onze mooie vereniging.

Jan zal de rol van technisch coördinator jeugd (jongens en meisjes) gaan invullen. De specifieke taken kunnen gebundeld worden als ondersteund aan de hoofd jeugdopleiding. Denk aan het begeleiden van trainers, bekijken spelers, meedenken over het beleid etc. Een fantastische aanvulling waarmee het technische hart vanaf heden bestaat uit Roy Mulder (bestuurslid jeugdzaken), Frank van Boekel (hoofd jeugdopleiding) en Jan Ram (technisch coördinator).

Naast bovenstaande zal Jan ook onderdeel gaan uitmaken van de technische commissie van de vrouwenafdeling, waarin hij samen met de zittende leden zal gaan bouwen aan een nog sterkere organisatie rondom het vrouwenvoetbal op landelijk niveau. Met de komst van Jan willen we het vrouwenvoetbal bij Rijnvogels uitbouwen en ons met een nog sterker beleid definitief nestelen in de top van Nederland.

Jan zijn sportcarrière is gestart bij Alphia, waar hij op zijn 17de in de A-selectie terecht kwam. Nog even een uitstapje gemaakt naar de A-selectie van Nieuwkoop, om vervolgens het trainersvak te gaan ontdekken. Jan heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met de functie HJO en trainer van o.a. de JO17-1 en JO19-1 bij Docos.

We wensen Jan ontzettend veel plezier en succes bij het uitvoeren van zijn functies!

28/01/2022

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media