HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Isa Bos pupil van de week én ambassadrice van Team La League

Na een lange winterse rustperiode begint zaterdag ook voor Vrouwen 1 weer de competitie. En meteen komt er een tegenstander van formaat op De Kooltuin. De koploper Saestum komt op bezoek. De Zeister dames wonnen eerder dit seizoen hun thuiswedstrijd tegen onze Kooltuinstrijdsters met 4-0. Lukt het de dames van Vrouwen 1 om te stunten en zo voor de eerste winstpartij dat telt te tekenen? Daarbij kunnen zij alle steun en hulp gebruiken. Isa Bos, speelster in de JO8-1, is bij deze wedstrijd de pupil van de week en zal in ieder geval haar uiterste best doen om tot een goed resultaat te komen.

 

Isa Bos
Voetbalmeisje Isa Bos voetbalt bij FC Rijnvogels in de JO8-1 en is het gezicht van Team La League. Deze organisatie zamelt geld in voor meisjes in Zuid-Amerika die door geldgebrek niet kunnen voetballen. Een centrale rol is weggelegd voor de clubs uit de Eredivisie Vrouwen, die een eigen team met enthousiaste meiden creëren die zoveel mogelijk geld ophalen voor de verschillende projecten van Team La League.
Voetbalmeisje Isa Bos heeft samen met de dames van Vrouwen 1 een leuk filmpje gemaakt voor haar YouTube kanaal.

 

Tevens is Isa erg actief op de sociale media. Zo heeft ze een eigen facebookpagina en ook twittert ze er lustig op los.

klik hier om haar facebookpagina te bezoeken.

Ze is bekend bij de meiden van het Nederlands vrouwenteam vandaar de foto met Lieke Martens. Wij wensen Isa heel veel plezier bij haar wedstrijd tegen Saestum Vr1.

26/02/2020

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media