HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

Inleveren wedstrijd tenues

Beste trainers,

Op zaterdag 8 juni kunnen de tenues van jullie teams vanaf 09.30 ingeleverd worden bij Ben Rotteveel. Graag de spullen (shirts en broekjes) gewassen in de bijbehorende teamtas inleveren en in de tas een briefje met de aantallen per maat stoppen. Ook de eventuele gesponsorde trainingspakken dienen op deze dag ingeleverd te worden. Eventuele ontbrekende stukken mondeling doorgeven aan Ben en ook op het briefje met de aantallen vermelden. Als de spullen niet schoon zijn kan Ben de tas helaas niet in ontvangst nemen en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden.

Mocht het echt niet lukken om de spullen op zaterdag in te leveren, neem dan contact op met Ben voor het maken van een andere afspraak.

Indien jullie volgend seizoen stoppen met training geven dan moeten de trainersoutfits ook gewassen ingeleverd worden. Neem hiervoor contact op met Gert van Dijk voor het inplannen van een inlevermoment.

De telefoonnummers van beide heren zijn via jeugdbestuur@fcrijnvogels.nl te verkrijgen. Alvast bedankt voor jullie medewerking

Jeugdcommissie FC Rijnvogels

03/06/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media