HOOFDSPONSOR
Hoofdsponsor van FCRIJNVOGELS CORNELIS VROLIJK

In Den Blauwe Bock en The Travel Club sponsoren onze JO11-2

De jongens van de JO11-2 lopen sinds deze maand rond in mooi gloednieuwe trainingspakken. Langzaam zie je bij FC Rijnvogels steeds meer elftallen in nieuwe trainingspakken rondlopen. Zo ook de JO11-2. Café In Den Blauwe Bock en The Travel Club hebben de handen ineen geslagen en de jongens voorzien van deze mooie pakken.

In Den Blauwe Bock
Het gezelligste café van Katwijk en omstreken noemen ze zich. Café IN DEN BLAUWEN BOCK is een begrip in Katwijk. Het is de plek waar jong & oud graag samenkomt voor een borrel, een lekkere lunch en in de avond een overheerlijk diner. De Blauwen Bock is tevens de perfecte locatie voor een gezellig feest. Ook zijn de “Bock-burgers” wereldberoemd in Katwijk eo. Probeer eens de Classic, de  Ho Lee Fuk of de Double MF (voor de stevige trek). Je vindt café In Den Blauwe Bock in de badstraat 9 in Katwijk aan Zee.

The Travel Club
Reisorganisatie The Travel Club is een keten met meer dan 270 aangesloten ervaren reisadviseurs in Nederland. Esther van Kampen is woonachtig in Rijnsburg en is één van die ervaren reisadviseurs. Door als zelfstandig reisadviseur aan het werk te gaan voor The Travel Club kan zij zich volledig richten het verkopen van reizen en het verlenen van service. Sinds 1 februari 2012 heeft Esther zich aangesloten bij The Travel Club.
Is op vakantie gaan ook uw hobby, maar het uitzoeken van de vakantie niet? Wilt u geen wachttijden meer bij een reisbureau of heeft u na urenlang zoeken op het internet nog niet uw vakantie gevonden? Dan kan Esther van Kampen van The Travel Club u helpen!
mailto:esthervankampen@thetravelclub.nl

De JO11-2 onder aanvoering van trainer/coach Gert Pronk timmert aardig aan de weg dit seizoen in de derde klasse. Menig wedstrijdje wordt winnend afgesloten, maar bovenal voert plezier de boventoon in dit team. De jongens zijn erg blij met hun pakken waarvan zij zelf hun rugnummers mochten bedenken en danken hun sponsors voor deze geste.

20/02/2019

Copyright 2016 · Alle rechten voorbehouden · handMade in Noordwijk by Outhands Internet & Media